Hey igen Guys

I dette indlæg skal vi snakke lidt om bøger. Jeg har et rigtig godt tip til dig, der gerne vil spare penge på dine bøger. Lige meget om det er den traditionelle fysik bog, en e-bog eller lydbog, så gælder dette tilbud!

Hos bogreolen.dk kan du nemlig købe alle disse 3 typer af bøger. Med et abonnement får man adgang til at købe alle deres gode bøger, e-bøger og lydbøger til deres indkøbspris. Billigere bliver det altså ikke!

De har lige nu over 1 mio. bøger, e-bøger og lydbøger at vælge imellem, så dit abonnement skal altså nok blive brugt. Du kan prøve den første uge helt gratis og uden binding. Man kan også altid starte med at surfe lidt rundt på deres hjemmeside. De har en hel side kun med bestseller, hvor man nemt kan blive inspireret.

Så elsker du også bøger, så håber jeg dette tilbud kunne være noget for dig!

 

bog

 

E-bøger er perfekte til at have med på ferien eller farten. Man har altid sin mobil eller tablet på sig, og derfor også alle sine bøger. Man spare der ved pladsen i sin kuffert, og man undgår samtidligt at glemme lige den bog, man gerne vil læse i flyet eller toget.

Lydbøger. Hør din yndlings roman eller krimi i mens du tager opvasken, rydder op eller køre bil.

Den “normale” bog. Nogle gange er det også meget rart at sidde med en rigtig bog. Selvom det i højere grad bliver e-bøger og lydbøger der vinder favoritten.

 

Prøv den første uge helt gratis. Se det kæmpe udvalg af bøger fra bogreolen.dk.

 

Tak fordi du læste med i dette indlæg. Som altid, må du meget gerne dele en kommentar herunder. Skriv evt. om du har brugt bogreolen før, eller del din favorit bog med os.

 

Vi ses i næste indlæg!

 

 

 

blog