Hey igen Guys
I dag skal vi snakke lidt om møbler. Så står du lige som mig overfor en flytning lige om hjørnet, eller trænger boligen blot til fornyelse, så læs med her!

Biva sælger moderigtige møbler til lave priser. Du kan helt sikkert finde noget der passer ind i netop dit hjem. De har et stort udvalg af spiseborde, sofaborde, sofaer, senge, sovesofaer, lamper og meget, meget mere. Biva er faktisk specialiseret sig i sofaer, og har lige nu intet mindre end over 200 design af hjørnesofaer, chaiselong, u-sofaer, tre eller to personers sofaer, bare for at nævne nogle af dem. De har naturligvis også et hav af forskellige farver, størrelser og priser – der er altså lidt til en hver smag.

Biva.dk er en dansk webshop. De valgte at lukke deres mere end 50 varehuse rundt omkring i landet, men som de selv skriver, så er de altså slet ikke gået på kompromis med hverken deres kvalitet, service eller pris. Faktisk måske tværtimod; det har nemlig betydet, at de nu kan tilbyde endnu flere møbler og endnu lavere priser! Se selv her: køb billige møbler.

Selvom Biva har valgt at flytte online, så kan man stadig godt få lov til at se og prøve sine møbler, før man køber. Det kan man nemlig i en af deres møbelhuse, som ligger i Brøndby, Fredericia, Aalborg og Glostrup. Der vil også altid være kyndig vejledning at hente.

 

Divabillige møbler

 

Hvis du vælger at handle hos dem, så husk der er gratis levering, hvis man køber over 2.000 kr. og prismatch på mere end 6.000 møbler. Derudover tilbyder Diva også rentefri og gebyrfri finansiering af dit møbel køb.

Tak fordi i læste med, jeg håber i finder jeres nye møbler til boligen. Jeg går personligt efter en ny chaiselong sofa til vores nye bolig, og ved godt hvor jeg skal kigge nu! 🙂

Vi ses i næste indlæg!

 

 

 

 

 

 

blog