Hej igen Guys!

Har du egen bil, og er det snart tid til et bilsyn igen? Så kig forbi k2biler. Her kan du få synet din bil i Ballerup smartefrit.

bilsyn

Det kan k2biler også tilbyde:

Udover at tilbyde bilsyn, så har også mange biler til salg inde på deres hjemmeside k2biler.dk. Her kan man se en liste af alle deres brugte bliver der er til salg lige nu og måske blive fristet til at skifte den gamle bil ud. Hvem ved, men det er i hvert fald aldrig forbudt at drømme og udleve drengedrømmen i tankerne 😉

Hos k2biler kan man også få et servicetilbud og det er helt gratis og 100% uforpligtende. Så skal der måske laves bremser eller rust før dit bilsyn, så kan du modtage et uforpligtende tilbud fra en mekaniker og derudfra kan du vurderer, om det er noget du vil takke ja til.

Går du med tankerne om at springe ud i drengedrømmen, men økonomien ikke helt er med på den endnu, så tilbyder K2biler.dk også bilfinansiering. Det er muligt at låne helt op til 250.000 kr. Man kan ansøge online og derved se, hvad man skal afdrage med hver måned, så man ved om man har råd til at få drengedrømmen til at gå i opfyldelse.

 

Håber det kan bruges af jer fra Ballerup. K2biler har allerede rigtig mange gode anmeldelser, men måske du også vil dele din i en kommentar herunder? Vi ses i det næste indlæg.

 

 

 

 

 

 

 

blog