Hey guys!

I dag skal vi snakke om noget, som måske ikke lige hører til, i det forfærdelige vejr vi har haft på det seneste: Camping og telte.

Camping er kendt for at være hyggeligt, tæt og måske også en smule irriterende?

Vi har nok alle sammen set, når Anders And forsøger, at sætte et telt op. Det går altid galt, fordi teltet er alt for stort og alt for bøvlet, at sætte op ene (m)and. Og når det så endelig er kommet op, så blæser det omkuld, hvis man bare tænker på vind…

Der er heldigvis råd for, at det kan blive meget lettere at campere. I hvert fald for dig! Anders And er nok uden for pædagogisk rækkevidde, desværre.

telte

 

Friliv.dk – Lette og nemme telte

På friliv.dk er de eksperter i, at gøre dine udendørs telt- vandre- og fisketure, til en meget lettere oplevelse. På flere måder!

Friliv.dk har nemlig stor erfaring inden for kategorien letvægtstelte: Ikke bare vejer disse telte nærmest ingenting, de er også lette at sætte op. Og, at tage ned igen, naturligvis.

Faktisk har de telte, som vejer helt ned under 1 kilo! Det er altså et telt, som du kan bære rundt på, uden at få mere sved på panden, end når du går i Netto og henter en liter mælk. Det kan man da kalde letvægt. Du tænker måske, at det kun er muligt, hvis man fjerne f.eks. teltets stænger, barduner, pløkker og sparer på materialet. Teltdugen er sikkert så dårlig, at bare én uforsigtig berøring vil føre til huller og revner? Eller også er den så tynd, at vind og vand har frit spil, inde i teltet?

Du kan tro nej! Det er ikke tilfældet. Det kan klare meget mere, end man måske skulle tro pga. teltets fokus på stærke kvalitetsmaterialer, som nærmest ikke vejer noget.

De fleste af deres telte vejer dog lidt mere, end bare et kilo. Men ikke meget:

Du kan få telte, som kan rumme hele familien, som ikke vejer mere end 3-4 kilo. Og mon ikke i ville kunne klare at bære det? Om ikke andet, så vil i kunne skiftes til at slæbe på det, selvom det jo nok næppe vil gøre det store udslag i vægten, i god vandrerygsæk (som du også kan finde hos friliv!).

Alt i alt er det meget svært, at gå galt med et letvægtstelt fra friliv.dk. Alle deres telte bliver lavet i kvalitetsmaterialer, med fokus på, at det skal være nemt at tage med ud i skoven, på stranden, op i bjergene eller hvor end i har lyst til at tage på telttur.

Så det er bare med at komme afsted, så snart vejret er til det. Eller også kan i anskaffe et telt, som kan klare de lave temperaturer? Faktisk er vejret ikke den bedste undskyldning, for på friliv.dk, kan du finde telte som kan klare næsten al slags vejr!

Du kan se mere om friliv.dk’s udvalg af super stærke og lette telte her på: www.friliv.dk