Hey der, guys!

Er i sådan lidt forelskede i biler?
Er i blandt dem, som er faldet i den fælde, hvor man er ”kommet til” at købe en lidt ældre bil, som man helt sikkert kan sætte i stand på ingen tid? Og selvom kæresten er sur, så er det 100% sikkert, at den kan sælges til profit!

Du ved bare ikke, hvor man finder reservedele til den slags biler…

Der er heldigvis råd for det!

Classic Center er præcis det du mangler: Reservedele til biler og tilbehør til en række af de gamle klassikere! Alt fra Morris, Triumph og endda til Jaguarer!

Og så lige for at vende tilbage til det måske største problem, hvis du går og leger mekaniker i fritiden: Din elskede.

Nej, ikke bilen! Jeg snakker selvfølgelig om din ægtefælle eller kæreste!
Det er ikke sikkert, at det er lykkedes dig, at holde dig super populær på den kant. Måske forstår din partner ikke helt din passion for biler, som stadig ikke kan køre…

Her kan Classic-Center heldigvis også være til hjælp!

Findes der nogen bedre måde, at vinde ens elskedes forståelse, end med smukke gaver og overraskelser? Næppe!

Så tænkt dig, hvis du kunne præsentere hende eller ham for en klassisk SixPence-hat. Du ved nok, dem som alle har på i Peaky Blinders!

Eller hvis alt andet fejler kan en flaske vin nok klare ærterne. Og mon ikke vinen smager endnu bedre, med en cool vinprop, med form som en klassik gearstang!

Der er simpelthen så meget gear og grej på denne her shop, at det er umuligt at beskrive det hele. Men helt kort, så skal du tage et kik på Classic-Center.dk, hvis du har bare den mindste interesse for klassiske britiske biler; der er stor chance for, at du finder noget du kan lide!

blog