Hejsa, guys!

Kender i Clicker Games?
I ved, den slags spil, der udelukkende kan spilles med musen, hvor det hovedsageligt går ud på at klikke som en gal!
I har måske hørt om Cookie Clicker, det er nok det mest berømte Clicker Game i verden. Derudover er der spil som Pizza Clicker og Adventure Capitalist som også er ret store.

Men hvis i har prøvet et hvilket som helst Clicker Game, så ved i, at det kan blive så pokkers vanedannende… Ja, man kan blive helt besat af de ellers så simple spil!

”Bare liiiige indtil jeg kan købe den næste upgrade.”
”Bare liiige indtil jeg får ondt i hånden”
Det er fantastisk og forfærdeligt på samme tid.
Ud over karpaltunnelsyndrom og søvnløse nætter, så er det største problem med Clicker Games, at når man først har gang i et; så vil man have gang i flere!
Men hvor kan man så være så heldig at finde noget inspiration? Hurtigt! For der skal godt nok klikkes igennem! Og helst lige nu!

ClickerGames.dk – Inspiration til dig der er forelsket i venstre museknap

ClickierGames.dk har samlet en fin top 10 over de bedste Clicker Games lige nu. Det er selvfølgelig subjektivt… Men der er noget for enhver smag!

Ud over spil som selvfølgelig Cookie Clicker og Pizza Clicker, så kan du også finde Dr. Meth. Det er noget så fedt som et Clicker Game, som er blevet inspireret af Breaking Bad. Ja, den er god nok!
I Dr. Meth starter du ud som en mindre dealer, som selv skal lave og sælge sin Meth. Men du som kender til spil-genren ved også, at det ikke varer ved på den måde… Du kan selvfølgelig hyre folk til at hjælpe dig! Både med at sammenkoge de bedste stoffer i verden og selvfølgelig også en enorm hær af dealere, hvis eneste job er, at tjene dig billioner af dollars!

Hvis det lyder bare en smule som noget for dig, så kan du sikkert også lide de andre spil på siden! Der er masser af inspiration, og du løber ikke tør for steder at placere dine clicks lige foreløbigt. Du kan finde listen på www.clickergames.dk !

Hvad for nogle Clicker Games synes I er de bedste? Fortæl os om det i kommentarerne og så er i måske med i konkurrencen om at give mig seneskedehindebetændelse!

top 10 clicker games