Går din virksomhed op sundhed og det gode heldbred?

Vidste du, at hånddesinfektion og håndsprit er altafgørende for en god hygiejne og derved et godt helbred?

Desinfektionsmiddel er ideelt til offentlige steder, hvor der kommer mange mennesker, som i supermarkeder, offentlige toiletter, restauranter, hoteller mm. Hånddesinfektion modvirker bakterier, sygdomme og fjerne effektivt 99% af alle bakterier fra hænderne.

En håndsprit dispenser er med til at holde bakterierne i bund og derved sikrer en god håndhygiejne!

Hos Pure Solution kan du købe lige netop den spritdispenser der passer til din virksomhed og derved nedbringe risikoen for diverse sygdomme og opnå færre sygedage. Lige netop dette må være noget alle chefer kan lide at høre! Så kender du en virksomhed, som burde investere i sine medarbejderes sundhed og velbefindende på en helt ny måde, så brug netop dette argument.

Har din arbejdsplads eller virksomhed endnu ikke anskaffet sig en spritdispenser til hånddesinfektion, så syntes jeg virkelig I skulle overveje det. Hånsprit gør ikke hænderne rene på samme måde som sæbe gør, men desinficerer og dræber de bakterier der sidder på hænderne og derved undgår man unødig smittefare. Selvom det ikke er noget man går og tænker over til dagligt, så er det noget der er værd at tænke over. På et kontor vil det være ideelt at kunne spritte sine hænder af inden frokost, da man oftest har rørt ved både kuglepenne, tastatur og telefon som er tre af de helt store bakteriespredere. Står der en spritdispenser i frokoststuen er jeg sikker på at det hurtigt vil blive en god og sund rutine inden frokosten indtages.

Hånddesinfektion samt håndsprit gel fås både med og uden alkohol, og kan både fås som en berøringsfri dispenser eller en dispenser med drypfri pumpe. Til begge dispenserer kan man købe refills, som nemt kan skiftes på under et minut. God hygiejne behøver derfor ikke være hverken besværligt eller særligt tidskrævende.

Her kan du se udvalget i håndsprit dispensere.

Det er da noget der er værd at tage med, er det ikke?

blog