Hey guys!

Jeg er just kommet hjem fra en ferie. Eller… Ikke så meget en ferie, som det var en studietur.

Men anyway, så var jeg ude af landet og hyggede mig gevaldigt med en venneflok! Det er da sådan ret ferie-agtigt, vil jeg påstå.

Hele denne tur udspillede sig i den fantastisk flotte by, Wien.
Til dem af jer, der ikke er ligeså store geografinørder som jeg, så er Wien hovedstaden i Østrig og huser omkring 2 millioner mennesker. Så det kan vist godt karakteriseres som en såkaldt ”storby-ferie”.

Jeg har ikke været på specielt mange ferier, men dem som jeg, trods alt, har været på, passer vist i denne kategori.
Jeg har været i London, Stockholm og Sankt Petersborg plus den, for en jyde, obligatoriske Vesterhavsferie. Sidstnævnte falder godt nok uden for kategori… Men det var i Blåvand, og det er tæt på, at være en storby i Vestjylland!

Efter den nyligt afsluttede tur til Wien kom jeg til at tænke på, hvad jeres form for yndlingsferie er?
Er det storbyferie, som min? Eller er det federe at ligge og dase på en dejlig strand under mere sydlige himmelstrøg?

Det kunne også være en skiferie! Det har jeg aldrig selv været på. Helt ærligt, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville brække både arme, ben samt nakke den første dag. Og så ville resten af ferien (Og livet) nok ikke være ligeså sjov.

Måske er i til cruises? Jeg har selv været på et Østersø-cruise, som nok har været den ideelle ferie for mig!

Vi besøgte 5 europæiske hovedstæder, der alle var badet i det mest fantastiske sommervejr, takket være global opvarmning og heldig planlægning! Det var utroligt fedt, at kunne se så meget på så kort tid. Det blev aldrig kedeligt.
Meeen, det kan selvfølgelig også gå for stærkt… F.eks. er det svært at nå at se Sankt Petersborg, en by med ligeså mange mennesker som hele Danmark, på de bare 8 timer, som var sat af til at se byen, før krydstogtskibet sejlede videre.

Der er også folk der tager på såkaldte ”backpacking” rejser. Det er ikke noget jeg selv har prøvet, men det er helt sikkert noget jeg overvejer! Har nogen af jer prøvet? Jeg ville elske at høre om jeres anbefalinger!

Og ikke kun om backpacking. Jeg vil gerne høre om en hvilken som helst ferieform, som du kan lide. Måske finder jeg noget inspiration til min næste ferie!

Ha´det godt, guys, og vi ses i næste indlæg!