Vi elsker alle sammen at tage på festival. Følelsen af frihed, musik, sammenhold og beruselses kombineret med forhåbentlig godt vejr så bliver det ikke meget bedre. Det eneste problem er i dag vores smartphone ikke egner sig som festivaltelefon. For en smartphone har begrænset batterilevetid i forhold til eksempelvis en Nokia 3310.

Der er mange fordele ved at have en festivaltelefon den første er at den gør festivalen til noget særligt. Mange mennesker har små ritualer og ting som de glæder sig til i forbindelse med en festival. Det kan være at pakke campinggrejet sammen, det kan være at se hvilke bands, der spiller hvornår eller sprut indkøb.

Nu har man mulighed for at gå på festivaltelefon jagt inden festivalen. Så kan man i ro og mag sidder og finde den perfekte telefon til at tage med på festivalen. For en af fordelene er at man bliver ikke så ked af det hvis den går i stykker, prisen er begrænset og den er købt til formålet.
Nokia 3310

Lav pris – høj kvalitet

Der er mange fordomme forbundet med at købe en billig festival telefon. En af dem er at kvalitet og pris hænger sammen og at man dermed får en ubrugelig telefon i Kina kvalitet. Hvorom det er tilfældet for nogle af de modeller man kan finde på markedet, så er det langt fra tilfældet.

For selveste Nokia har relanceret deres 3310 i en ny udgave anno 2017. Den er lavet i høj kvalitet har masser af robusthed over sig og kan erhverves for omkring en plovmand. Udover at designet er tro mod den gamle 3310 så har telefonen fået et kamera, så dine festival øjeblikke kan foreviges, derudover har telefonen fået et kraftigere batteri så den kan holde 28 døgn på standby. Men vigtigst af alt: man kan stadig spille snake.