Overvejer du at starte en online webshop? Så tror jeg at Shopify vil være noget for dig!

Har du ikke tid til at læse alle fordele? Så prøv Shopify gratis – klik her

Der er efterhånden kommet så mange forskellige måder at starte en online netbutik. Shopify er bare én af de mange, men mange eksperter mener, at Shopify er det mest brugervenligere system, men samtidigt det system som kan alle de ting man har behov for!

Her på siden finder du en række fordele ved Shopify. Men først lidt information om hvad Shopify er:

Shopify er en af de førende cloud-baserede, multi-kanal handel platform. Designet til lige fra små og mellemstore virksomheder, til de helt store virksomheder. 377,500 virksomheder i cirka 175 lande bruger Shopify. Det er bl.a. virksomheder som Tesla, Red Bull, Nestle, GE, Kylie Cosmetics, og mange flere.
I Shopify kan man designe, konfigurere og administrere sin egen online butik på tværs af flere salgskanaler, herunder web, mobil og sociale medier.

Shopify er en hosted løsning

Det betyder kort sagt, at der er rigtig mange ting som du ikke behøver at bekymre dig om.

Din webshop vil komme til at køre på Shopifys egne servere. Det er altså Shopify selv som vil stå for ALLE opdateringer af systemet. Ud over at holde din webshop opdateret, vil Shopify optimere webshoppens hastighed, sikkerhed imod hackere og lignende. Også alle de fortrolige oplysninger, vil køre igennem Shopify. naturligvis krypteret og med den bedste sikkerhed.
Alt dette og meget mere, vil du ikke skulle tænke på, det gør Shopify nemlig for dig – det er også det man betaler for, hvis man vælger at starte sin online webshop hos dem! Hvilket jeg kun kan anbefalde!

Prøv Shopify i 14 dage gratis – klik her.

 

24/7 online engelsk support

Når man driver sin egen webshop, vil der uden tvivl komme små komplikationer. Og hvis man ikke er en haj til det med udvikling og hjemmesider og koderninger med videre, er det en kæmpe fordel at Shopify altid står klar med deres 27/7 online chat support. De er rigtig flinke til at hjælpe med de sprøgsmål og udfordinger der nu måtte komme i din proces.

Supporten er på engelsk, men er gratis – eller det vil sige, deres support følger med i prisen. Udover Shopifys egen support team, findes der et hav af Shopify eksperter – også danske Shopify eksperter, som kan hjælpe dig videre eller i gang med din webshop. En af dem er ITRoom.dk, som yder hjælp til shopify.

 

Sælg på de sociale medier

Vi bruger stadig i højere og højere grad de sociale medier. Der bliver lavet statistikker på, hvor mange der dagligt bruger for eksempel Facebook. Tallet for lige især Facebook er utrolig højt. Derfor er det også vigtig at være aktiv på Facebook som virksomhed.

Denne form for markedsføring har Shopify naturligvis også taget højde for. Du kan nemlig nemt og enkelt forbinde din virksomhedens Facebookside med Shopify. På den måde kan du få overført alle dine produkter fra din webshop over på din Facebookside. Så du kan sælge dine produkter direkte på Facebook – det er da smart?

Udover at sælge dine produkter direkte på din virksomhedens Facebookside – så kan du også sælge direkte i facebook messenger. Se videoen her:

Prøv Shopify i 14 dage gratis – klik her.

Har du lyst til at læse mere om Shopify? Så har ITRoom.dk skrevet en blog med mange flere fordele ved shopify.