Hey Guys!

I dag vil jeg give jer en stor anbefaling til en super god tandlæge i Aalborg, og for at være helt specifik; Godt Smil. For at holde en sund mundhygiejne rådes man til at tage til tandlæge en gang om året, så man er sikker på at alt er, som det skal være og man kan tage det der nu måtte være i opløbet.

Det er vigtigt at finde en god tandlæge, som man er tryg ved og man skal derfor ikke bare vælge den første man lige falder over.

 

tandlæge i aalborg

 

Jeg vil her anbefale Godt Smil, som er en af de mange tandlæger i Aalborg.
Godt Smil er en super professionel tanklinik i Aalborg med en masse søde og dygtige tandlæger og assistenter. Du kender sikkert selv til det med at gå og være bange for en skyhøj tandlægeregning, men hos Godt Smil kan du spare helt op til 40% på din tandbehandling. Dette skyldes, at Godt Smil er Danmarks største og førende tandlægekæde og derved har opnået nogle meget gode indkøbsaftaler. Det er da værd at tage med, er det ikke?
Derudover tilbyder Godt Smil et rentefrit tandlån, hvor man kan betale lånet tilbage over 12 måneder, hvis beløbet er under 10.000 kr. Hvis du ønsker at betale lånet tilbage over 12-72 måneder, kan man gøre brug af et lavrente lån. Man kan her låne op til 50.000 kr. og der betales en rente på 9,45%

Priserne på lån og de enkelte behandlinger kan ses på hjemmesiden, så man ingen grimme oplevelser får. Godt Smil udfører tandbehandlinger af høj kvalitet til en fair pris, samtidig med at de yder en helt fantastisk kundeservice, så man altid føler sig tryg i deres hænder.

Så mangler du en god tandlæge i Aalborg, som er billig men samtidig ikke går på kompromis med kvalitet og kundeservice, så er det Godt Smil du skal tage kontakt til!

Godt Smil – God tandlæge i Aalborg

 

 

 

 

blog