Det er rigtig blevet sommer vejr i Danmark, og derved perfekt golf vejr. Men er du helt klar til sæsonen i år? Hvis du mangler golfudstyr eller bare har brug for en opgradering af dit nuværende udstyr, så er hjemmesiden https://www.golfexperten.dk det helt rette sted for dig at kigge. De har masser af udstyr til golf, både til jer som dyrker sporten som professionelle og til jer som dyrker det på hobbyniveau.

 

 

De forhandler mange kendte mærker, bl.a. Titleist og Abacus. De forhandler handsker, sko, huer, caps, golfkøller, vogne og meget meget mere! Alt udstyr du køber, køber du til super konkurrencedygtige priser og du er sikret et højt serviceniveau, så er der noget du er i tvivl om, så kan du altid kontakte dem. De vil helt sikkert hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr og tilbehør, så du aldrig går helt galt i byen. Hos Golfexperten ved de alt om golfudstyr og de analyserer og skræddersyer efter behov.

 

De yder 45 dages bytteret og fuld pris tilbage og fuld pris tilbage for dit brugte startsæt indenfor det første år. Det kalder jeg god service!
Husk også at golfexperten betaler fragten på alle ordre over 600 kr.

Skulle du alligevel få købt noget der ikke dur og du gerne vil slippe for en tur på posthuset, så findes Golf Experten også i fysisk form. De har butikker placeret i både Jylland og på Sjælland, og der kan du returnere dine ting indenfor 14 dage, også hvis de er købt på nettet. I butikkerne har de ligeledes opstillet et bredt sortiment, så man kan afprøve, mærke og se produkterne inden køb.

 

Tak fordi du læste med. Har du et godt tip eller en kommentar til indlægget, så høre vi meget gerne fra dig i vores kommentarfelt herunder.

Del også gerne hvad dit favorit golfudstyr mærke er!

Vi ses i det næste indlæg!

 

 

 

 

 

 

blog