Hej igen guys

I dette indlæg vil jeg komme lidt ind på hvad splitleasing er, og hvilken fordele der kan være i forbindelse med splitleasing.

 

Hvad er splitleasing? 

Splitleasing (også kaldet Flexleasing eller Dele Leasing), er når din virksomhed og dig som privatperson leaser en bil sammen.

Lad os sige, at du bruger din bil 75% på erhvervskørsel og 25% på privatkørsel. Her ville du så kunne lave en splitleasingaftale med din virksomhed.

Koster din leasing bil 7000 kr. pr. måned, vil virksomheden så skulle betale det der svare til 75% (5250kr.), og du som privatperson skal så betale det der svare til 25% (1750 kr.).

Der oprettes altså 2 leasingkontrakter. 1 til virksomheden og 1 til dig, men på den samme bil.

 

Procenter afhænger naturligvis af hvor meget du bruger din bil på erhvervskørsel og privatkørsel. Der skal føres logbog over hvad bliver bliver brugt til.

 

Fordele? 

Der er rigtig mange penge at spare!

Den meget høje beskatning kan nemlig undgås ved splitleasing. Det kan blive en stor besparelse ved de lidt dyrere og luksuriøse biler. Køre du også primært som erhverv, vil udgiften være meget lav for dig.

 

splitleasing

 

Tak fordi du læste med i dette indlæg. Jeg håber det var noget du kunne bruge. Husk at du som altid rigtig gerne må dele din mening i vores kommentarfelt herunder. Måske du vil tilføje noget til dette indlæg?

 

 

 

 

blog