Hey Guys!

Skal du bruge et fadølsanlæg til din næste fest? Lej fadølsanlæg hos lejfesttelt.dk!

Skal du holde en lidt større fest, så kan du med stor fornøjelse leje et fadølsanlæg hos lejfesttelt.dk, som både kan stå for fadølsudlejning, teltudlejning, udlejning af borde og stole osv. Der kommer ikke til at mangle noget!

Fest

Fadøl falder altid i god jord blandt gutterne og ved leje af et fadølsanlæg, slipper man for meget af den oprydning man ellers ville have, hvis man servere dåseøl. Derudover er fadøllen altid kold og man slipper derfor med besværet ved at skulle holde øllen kold!

Anlægget er super nemt at sætte op, og der er garanti for massevis af kolde fadøl ved leje af fadølsanlæg.

En god og kold fadøl vil være aktuel til mange forskellige begivenheder. Det kunne f.eks. være til den runde fødselsdag, firmafesten eller til andre lidt større sportsbegivenheder.

Der er mulighed for at købe flere forskellige ølfustager, så man kan købe lige netop den variant, som man bedst kan lide. Der er mulighed for Grøn Tuborg, Tuborg Classic, Carlsberg og Carlsberg Special.

Selve anlægget fylder minimalt og er super nemt at håndtere.

Derudover er det noget billigere, end hvis man skal ud og købe dåse- eller øl på flaske. Man lejer her selve anlægget med 1 hane, og så køber man det antal fustager, man skal bruge. 1 fustage indeholder hele 25 liter øl, hvilket svarer til ca. 60 stk. fadøl. Dette er også svarende til 75 flaskeøl, hvilket svarer til 2½ kasse øl.

Jeg havde selv lejet et til min 25 års fødselsdag og det kan helt klart anbefales. Både prismæssigt, men man sparer også besværet med at skulle ud og købe ind og næsten vigtigst af alt, oprydningen dagen efter!

aften fest

 

 

 

blog