Hej igen Guys, og evt. forældre!

Står du med en eksamen lige for døren, som du gerne vil have hjælpe og støtte til at komme godt igennem? Eller har dit barn svært ved bestemte fag? Eller måske har du eller dit barn bare brug for lidt ekstra støtte eller hjælp, så der også er tid til andre sjovere ting i hverdagen? Så kan det være, at lektiehjælp kunne være noget for dig eller dit barn!

https://my-academy.dk/ tilbyder skræddersyet privatundervisning i fag som matematik, naturvidenskab, samfundsfag og sprog. De hjælper alle elever lige fra folkeskolen til gymnasiet. Det er lærer- eller universitetsstuderende som agere studiecoach, og hjælper med at forbedre dine resultater, studieteknik og motivation.

Undervisningen kan foregå i hjemmet eller der, hvor det passer dig allerbedst, fx. på et bibliotek, i skolen eller noget helt andet.

Skal du bruge hjælp til lektierne i en længere periode, er der mulighed for løbende lektiehjælp (samme tid hver uge). Der er også fleksibel undervisning efter behov i form af klippekort og hjælp før og under eksamen.

Du kan se meget mere på deres hjemmeside. Her finder du blandt andet information om de forskellige former af hjælp, som de tilbyder. Priser, information om undervisningsmetoden og anmeldelser fra kunder, som har benyttet sig af MyAcademy eller stadig gør det.

 

lektiehjaelp

 

Jeg håber dette lille tip kan være med til, at hjælpe dig eller dine børn med de mange lektier eller eksamen. Husk det altid er muligt, at afprøve deres service i en kort periode.

 

Har du allerede erfaring  med at modtage lektiehjælp, så må du meget gerne dele en kommentar herunder med dine oplevelser. Det kan måske være med til at hjælpe andre.

Det er også muligt at læse my-academy.dk mange gode anmeldelser inde på trustpilot.

Mange tak fordi du læste med i dette indlæg, vi ses i det næste, med endnu et nyt tip til dig!

 

 

 

 

 

blog