Barberklingen: Til dig der ikke kan lide at have det skægt!
Wow, sikke en skod-joke

Hey guys!
Jeg håber i kan tilgive titlen, men det er ikke altid lige til, at finde noget der fanger essensen af ens artikler. Det ved jeg heller ikke, om denne titel har, men lad nu det ligge!

I dag skal vi snakke om noget, som jeg ikke har gjort længe: Barbering.
Jamen, du spotter da et fabelagtigt fuldskæg, hvad ved du om barbering?
Det er et helt fair spørgsmål. Og her kommer et, forhåbentligt, helt fair svar: Jeg er en fantastisk nærigrøv.
Ja, jeg kan ligeså godt sige det som det er. De pokkers blade koster jo spidsen af en jetjager plus en middelstor bondegård!
Sidst jeg barberede mig jævnligt, var fordi jeg havde fået et sæt barberblade i fødselsdagsgave og da de løb ud… Ja, så holdt jeg simpelthen bare op. Helt ærligt, min stakkels bankkonto kan ikke holde til at købe nye blade fra Gillette to gange i måneden!
Der er selvfølgelig de helt skrabede (Ja, undskyld) engangsbarberblade. Men de er ikke specielt sjove heller. De gør ikke ondt i dankortet, men derimod i kinderne. Skægpest er ikke specielt fedt!

Barberklingen to the rescue!
Men jeg faldt over Barberklingen for nyligt, og de ser ud til, at være den gyldne middelvej!
99,- kr. for fire blade og du får selvfølgelig skaftet med også! Bladene er lavet af svensk stål, og hvis svenskerne er gode til noget (ud over at snakke sjovt og have smukke piger), så er det metalarbejde!
Så altså: billige blade i svensk kvalitet! Så undgår du smerte, i både lommer og kinder. Umiddelbart lyder det jo allerede som en noget bedre deal end den man får hos Gillette eller BIC. Men det ser ud til, at det bliver bedre endnu:
De sender bladene til dig, når du har brug for dem. Så hvis du barberer dig hver morgen, kan det være at du har brug for nye blade hver måned. Eller, hvis du ikke barberer dig så ofte, kan det være du kan nøjes med hver tredje? Bare vælg det, som passer til dig!
Derudover er der gratis levering på alle deres blade. Yep, du betaler aldrig en krone ekstra for fragt. Også selvom de lover levering indenfor 1-2 dage! Det i sig selv koster jo fandme 60 kr. hos PostNord…
Og hvis du ikke er sikker på, om det er noget for dig, så kan du bestille en prøvepakke til nedsat pris: Ikke engang en sølle 50’er skal man af med, og så får du to blade og skaftet med, naturligvis.
Hvis du har lyst, kan du tjekke tilbuddet ud, ved at klikke på banneret herunder. Jeg er i hvert fald selv blevet fristet…

www.barberklingen.dk