Hej igen, guys!

Det er ikke længe siden, at jeg sidst skrev om at rejse. Det var om en storbyferie til Wien og jeg skrev, at jeg gerne ville have inspiration til min næste rejse.

Det har jeg fået!

Lige nu er jeg blevet en smule forelsket i Thailand… Det virker som et rejsemål, som kan opfylde de fleste rejseformål:
Der er flotte storbyer, hvor man kan gå på opdagelse. Fantastiske strande, hvor man kan dase hele dagen. En helt utroligt smuk natur, hvor man trekke rundt i dagevis, uden at se det samme to gange!

Jeg er lidt typen, som godt kan lide at rejse, når andre står for det praktiske. Ja ja, jeg er til tider en doven hund! Jeg kan bare godt lide det, når jeg ikke nødvendigvis skal spekulere for meget over, om jeg nu har bestilt de rigtige billetter, det rigtige hotel, de rigtige ture og så videre. Jeg vil gerne guides!
Derudover vil jeg gerne opleve noget spændende! Og hvis det ikke bare er en standard ”Vi-ser-to-museer-og-et-palads”-tur, så kan jeg samtidigt prale med, at have oplevet noget unikt!

Der er heldigvis mange rejsebureauer, som gerne vil hjælpe med den slags og der er et af dem, som jeg gerne vil fremhæve her i dag: Unique Travel.

Bangkok, badeferie eller bryllup: Unique Travel

 

Uanset hvilken form for Thailand rejser, som du har lyst til, kan UniqueTravel.dk hjælpe dig med det meste!

De hjælper med at skræddersy hele din tur; alt fra de bedste flybilletter, hoteller, guidede ture og hvad du ellers har brug for!

Samtidigt kan du være sikker på, at de kun anbefaler ting, som rent faktisk er værd at opleve: For de har nemlig specialister på alle deres rejsedestinationer, som har prøvet tingene af, før de anbefaler deres kunder at prøve det samme. Ellers kan de jo ikke være sikre på kvaliteten!

Så hvis du, ligesom jeg, overvejer, om næste ferie skal gå til Thailand, så kan du finde ud af mere på Unique Travel’s hjemmeside. Find Thailand rejser her.

Har i nogensinde prøvet at være i Thailand? Fortæl om dine oplevelser!

God rejselyst, guys!
Vi ses i næste indlæg!

 

blog