Hey Guys!

Nu er det snart sommer og ferietid igen. Så hvad siger du til, at forkæle din kæreste med et getaway? Der behøver ikke være nogle særlig grund, men sommetider er det bare godt at komme lidt væk fra hverdagen, og nyde tiden sammen.

Jeg faldt personligt over FænøSund Ferie, som jeg overvejer at booke tid hos. Det ligger midt i Danmark, nemlig i Middelfart. Der er skønne og inspirerende omgivelser af natur, men det ligger samtidigt forholdsvis tæt på Aahus og Odense, hvis man vil et smut til en større by.

Hvis man ikke har lyst til at suse rundt og se en masse, men mere lyst til at bruge sin weekendtur eller forlænget weekend på ren afslapning, så kan man også sagtens det! Der er nemlig indendørs swimmingpool, som både børn og voksne kan få rigtig mange timer til at gå med. I forbindelse med poolen er også både sauna og solarie. Og når man så bliver træt af at bade rundt, kan man også spille billard, bordtennis, bordfodbold og PlayStation.

Men husk nu, at det er en weekendtur med din kæreste! 😉

 

Hvis man er til aktion, så tilbyder FænøSund Ferie også en helt masse aktiviteter. Man kan blandt andet:

  • Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro
  • Dykke sammen med Diving 2000
  • Mountainbikeruter
  • Sejle eller tage en tur i havkajak

Og det er kun nogle af de ting, som de tilbyder!

Efter en dag fyldt med aktiviteter, er det vigtigt at få fyldt depoterne igen! Køkkenet bruger kun de allerbedste råvarer og der er buffet tre gange om dagen.

Selvforkælelse er vigtigt og noget man oftest glemmer eller har tid til i den travle hverdag. Derfor er der her rig mulighed for at forkæle sig selv og hinanden med lækker mad på FanøSund Ferie.

Lyder dette weekend ophold som noget du og din partner kan bruge, så er det med at få bestilt dit weekendophold. Det er altid godt at have noget at glæde sig til!

Prøv et forlænget weekendophold her.

 

blog